Sudjelujte na konferenciji Turizam 365

08.10.2021., Terme Tuhelj

Prijavite se

za praćenje konferencije uživo ili online

Kotizacija iznosi 890 kn + pdv
Online sudjelovanje je besplatno.

Nakon što ispunite i pošaljete obrazac, poslat ćemo Vam ponudu za plaćanje kotizacije. Molimo vas da u polje e-mail upišete ispravnu e-mail adresu, kako bi vam prijava uspješno završila. Prijava će biti potvrđena tek po uplati kotizacije.

Cijena kotizacije: 890 kn (pdv nije uključen)

Za popust na iznos kotizacije, molimo, navesti članstvo u Udruzi koja osigurava isti ili studentsku potvrdu (popust za studente je 50%).

 

COVID – VAŽNE INFORMACIJE:

Tijekom trajanja konferencije u dvorani i prostorima predviđenima za kretanje gostiju poštivat će se Pravila i preporuke stožera civilne zaštite.

Sudjelovanje uživo bit će moguće za sve sudionike koji imaju osiguranu kotizaciju i EU digitalnu Covid potvrdu (kojom dokazujete da ste cijepljeni ili preboljeli Covid ili imate valjani negativan test), a ista se može i unaprijed dostaviti na mail adresu: info@turizam365.com, kako bi proces registracije na događaj protekao brže.

Brzi test bit će moguće obaviti i prije ulaska u kongresni centar Hotela WELL Terme Tuhelj, samo uz prethodnu najavu na mail adresu: info@turizam365.com.

Za rezervaciju smještaja u hotelu WELL Terme Tuhelj javiti se na rezervacije@terme-tuhelj.hr ili na ovom linku.

Za prijevoz Zagreb-Tuheljske Toplice -Zagreb javiti se na info@turizam365.com. Prijevoz će biti organiziran uz naplatu ukoliko potrebu za istim iskaže dovoljan broj sudionika, o čemu ćemo Vas individualno obavijestiti nakon prijave.

Početak konferencije

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Uživo ekskluzivno uz ograničeni broj osoba (uz pozivnicu ili kotizaciju) i on-line uz prijavu besplatno!*

*Konferencija će se odvijati uživo u dvorani za ograničeni broj osoba, u skladu sa svim aktualnim propisanim epidemiološkim mjerama.

Konferencija će se moći pratiti i on-line uz prethodnu prijavu, a u tom slučaju sudjelovanje je besplatno.

** Za organizirani prijevoz Zagreb – Tuheljske Toplice – Zagreb javite nam se na mail info@turizam365.com (opcije i cijene na upit)

Kotizacija iznosi 890 kn + pdv
Online sudjelovanje je besplatno.

Za popust na iznos kotizacije, molimo, navesti članstvo u Udruzi koja osigurava isti ili studentsku potvrdu (popust za studente je 50%).