Kristian Šustar, Član Uprave HUP-Zagreb

Član Uprave HUP-Zagreb d.d., kompanije čije se osnovno poslovanje sastoji od usmjeravanja trendova u razvoju nacionalnog turizma, gdje se podrazumijeva uloga upravljanja tranzicijskim modelom turističkog razvoja određujući smjer promjena, kao glavni pokretač i poticajno okruženje razvoja visokokvalitetnih proizvoda, uz dodatne edukacije gdje se djeluje putem uvođenja novih trendova. Osim gore navedene uloge, predsjednik je Upravnog odbora i direktor hotelijersko-trgovačkog društva Hoteli dubrovačke rivijere d.d., pri samom vrhu investitora u hrvatski turizam.

Godine iskustva, poglavito na upravljačkim pozicijama u sklopu turističkih kompanija koje su u kontinuiranom rastu (za vrijeme svoje karijere često je unutar pojedinih kompanija istovremeno obnašao višestruke funkcije). Osim u Hrvatskoj, iskustvo je stjecao i u brojnim međunarodnim projektima.

Niz godina je aktivan u radu i djelovanju turističkih zajednica kako na lokalnoj tako i na županijskoj razini, te je od travnja 2016. godine član Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice. Predsjednik je Nadzornog odbora Hrvatske turističke zajednice. U razdoblju od prosinca 2009. do travnja 2016. godine radio je kao predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), nacionalne Udruge hotelijera.