Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net Grupe

Gospodin Tomislav Matija Varga predsjednik je Uprave Atlasa i adriatica.net Grupe. Posljednje četiri godine radi na konsolidaciji poslovanja cijele adriatica.net Grupe, a ujedno upravlja i Atlasom, vodećom tvrtkom za destinacijski menadžment u Hrvatskoj. Područja upravljanja su mu preko 20 tvrtki članica Kompas mreže, smještenih u srcu najinteresantnijih turističkih tržišta i destinacija u svijetu, kao i svi segmenti turističkog biznisa – incoming i outgoing poslovanje, uključujući turoperatorstvo, DMC operacije, korporativan segment poslovanja.
Dugogodišnjim iskustvom u segmentu financija, istovremeno izrazitom ekstrovertiranošću i osjećajem za međunarodne odnose, gospodin Varga u kratkom je periodu donio nove vrijednosti u poslovanje adriatica.net Grupe, najveće turističke grupacije u regiji. 
 
U adriatica.net Grupu dolazi 2014. godine s mjesta predsjednika Uprave za Hrvatsku i Sloveniju Erste Group Immorenta (EGI), članice Erste grupe, gdje je obnašao i funkciju regionalnog generalnog direktora za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru. Tijekom dugogodišnje respektabilne karijere bio je savjetnik predsjednika Uprave i direktora Sektora financija u Ingri d.d. (2008.-2009.), kao i izvršni direktor korporativnih financija u Agrokor koncernu (1999.-2008.). Upravljao je projektima i bio savjetnik u Ujedinjenim Narodima u Beču, a karijeru počinje graditi 1989. godine u Kanadi. Diplomirao je management i međunarodne odnose na Sveučilištu Webster u Beču. 
Član je odbora za turizam Američke gospodarske komore, turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zagreba te član Sabora HTZ-a.