Josipa Jutt Ferlan – Direktorica, Hilton hoteli Zagreb

Josipa Jutt Ferlan jedna je od vodećih hotelskih menadžerica u Hrvatskoj. Njena trenutna pozicija je direktorica klastera Hiltonovih hotela u Zagrebu te direktorica društva Zagreb City Hotels u čijem sastavu će poslovati tri Hiltonova hotela: DoubleTree, novootvoreni Canopy by Hilton te Garden Inn čije otvaranje se očekuje do kraja 2019. godine. Uz navedeno, Josipa je i predsjednica udruženja hotelijera u Hrvatskoj gospodarskoj komori te članica izvršnog odbora udruženja hotelijera Hrvatske udruge poslodavaca. 
Karijeru je započela u turističkoj agenciji Kvarner Express, nakon čega je prešla u Hotel Esplanade na mjesto voditeljice prodaje. Šest godina provela je u Regentu pod čijim je brendom tad Esplanade poslovao, gdje se kao direktorica prodaje posebno bavila ključnim tržištima Ujedinjenog Kraljevstva, zemalja Beneluxa, Francuske i Italije. 
Nakon iskustva u Regentu, dvije godine radila je u britanskom investicijskom fondu Jupiter Adria kao direktorica prodaje i marketinga. Od 2009. do 2015. godine bila je direktorica legendarnog zagrebačkog hotela Palace, u kojem je uspješno vodila proces reorganizacije, repozicioniranja i odabira franšiznog partnera.
Pohađala je i brojne stručne tečajeve kao što su LOTS i Sales Success u sklopu Rezidor Business School training; Sales and Marketing planning na GEA College te Full training in communication skills na London School for PR.
Josipa Jutt Ferlan svoje bogato iskustvo prenosi studentima Veleučilišta Vern, kao predavačica i mentorica na smjerovima turističkog i hotelskog managementa. Udana je i majka dvoje djece.