Dominik S. Černjak – Član uprave Collegium Mondial Travel

Dominik ima vrlo bogatu i zanimljivu karijeru u turizmu, koju posebno odlikuju kontinuirana inovativnost, poduzetnost i odlučnost. 1995. godine osnovao je Collegium, prvu putničku agenciju specijaliziranu za mlade u Sloveniji, a tom posebnom nišom bavi se i danas u sklopu Collegium Mondial Travel, vodeće organizacije za putovanja mladih i glazbene evente u Centralnoj Europi. Ista posluje u Sloveniji, Velikoj Britaniji i Hrvatskoj, a neki od uspješnih projekata poznati su domaćoj publici kao Collegium Abslolventi, Knock Out ski festival, Zrče festivals, Ultra Europe, Obonjan island i drugi.  
Pored toga osnivač je i storyteller Jasna Chalet Resorta u Kranjskoj gori na jezeru Jasna koji razvija s posebnom vizijom i povezuje i aktivira cijelu lokalnu zajednicu na razvoj i posebnost.
Dominik je vrlo aktivan u suradnji s mnogim turističkim institucijama – bio je potpredsjednik Turističkog vijeća i član Savjeta Turističke zajednice Ljubljane, član Istraživačkog vijeća Slovenske turističke organizacije i predsjednik Nacionalne turističke udruge Slovenije, čiji je od 2010.g potpredsjednik. Bio je suosnivač Poslovnih anđela u Sloveniji.